http://medea.bg/page.php?113
Добре дошли в МЕДЕЯ!


.

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕРАТА НА 
ДИНАМИЧНАТА ЕСТЕТИКА 
С НОВАТА ЛИНИЯ ФИЛЪРИ TЕOSYAL 


ЗАЩО ДИНАМИЧНИ ФИЛЪРИ TEOSYAL®RHA? 
ЗАЩОТО ЛИЦЕТО Е ЕСТЕСТВEНО ДИНАМИЧНО

ТEOSYAL®RHA  e първата халуронова киселина специално  разработена за мобилните зони на лицето. С непостигнати до сега стойност на разтегливост и здравина; при разтягане и компресия.

TEOSYAL®RHA гела се адаптира към средата, като запазва своята ефективност.
Бръчките в мобилните зони са редуцирани в дългосрочен период.
Филърът се превръща в част от структурата на дермата, придавайки и по- естествен вид, особено в мобилните зони, където кожата се разтяга. 

С TEOSYAL®RHA лицето е естествено динамично. 

TEOSYAL®RHA  е подходящ за:
Попълване на повърхностни и дълбоки бръчки в областта на челото, назолабиалната зона и околоочния контур
Оформяне на носа, скулите и брадичката
Лифтинг на клепачите
Придаване обем и оформяне на контура на устните
Попълване на различни белези.
TEOSYAL®RHA ИНОВАТИВНА ПАТЕНТОВАНА ТЕХНОЛОГИЯ
Продуктите TEOSYAL®RHA са създадени от Лаборатории Teoxane по нов, ексклузивен метод, запазващ естествените характеристики на молекулите хиалуронова киселина, гарантиращ висока степен на пречистеност на гела и съдържание на хиалуронова киселина близко до това в кожата.

Постоянните повтарящи се движения в зоните натоварени с мимика водят до образуване на динамични бръчки.

Не искате ботокс, не желаете оперативна инервенция?
Решението е динамични филъри създадени точно за тези зони

Предимства: 
Запазване на естествения облик и динамичността на лицето
Нов, ексклузивен метод на омрежване, при който се запазват дългите вериги хиалуронова киселина в мобилна мрежа
• Незабавна и дълготрайна ефикасност в динамичните зони на лицето
• Безболезнени процедури, които не оставят следи
•  

Хилуроновата киселина-всички говорят за нея!
Но какво всъщност представлява тя? 
Естествен компонент в тъканите на човешкия организъм, хилауроновата киселина играе важна роля във възстановяването на кожата.
Хиалуроновата киселина придава на Вашата кожа свеж и нежен вид, тъй като подобрява еластичността, тонуса и хидратирането и.
С процеса на стареене, количеството на хиалуроновата киселина във Вашият организъм намалява и между 40 и 50 годишна възраст сте изгубили около 50% от нея.
Ето защо скулите хлътват и се отпускат, бръчките стават видими, контурите на лицето се променят. И така цялостният вид на Вашето лице се променя.
Лаборатории TEOXANE oткриха незабавно и ефективно решение на проблемите на стареенето:
ТEOSYAL представлява ексклузивна гама от продукти, базирани на 100% хиалуронова киселина, които незбавно попълват и коригират бръчките, като запазват естественото излъчване на Вашето лице. Естествено и дискретно, лицето възвръща своя нежен вид.
С филърите TЕOSYAL се постига незабавен, естествен и дълготраен резултат само след една процедура.Уважаеми клиенти,
Имаме удоволствието да Ви поканим да се потопите  в Тhalgo - активна морска козметика за красотата на Вашата кожа
ТHALGO е безспорен експерт в Морската  козметология с повече от 50 години опит в грижата за кожата. 
THALGO изследва богатствата на Океана за да извлече активни съставки с несравними свойства за регенерация, хидратация, подхранване и стимулиране на кожата.
От хилядолетия е известно изключителното въздействие на морските активни елементи за балансиране, ревитализиране и реминерализиране на организма. Още Еврипид е установил, че "морето лекува всички болести", а в началото на миналия век френският учен проф. Рене Кинтон доказва, че "Морската вода и човешката кръвна плазма имат големи структурни прилики, а следователно и общ произход. 
Всеки продукт на THALGO концентрира ефикасността на морските активни съставки и е създаден според най-стриктните изисквания и стандарти за безопасност, за да предложи съвършена, ексклузивна, професионална грижа на всяка жена по света.
Уникален подход към всеки клиент, специално посрещане, точна диагноза на кожата, персонализирани терапии, ексклузивни масажни техники, невероятни консистенции, завладяващи аромати, видими и трайни резултати са в основата на философията на THALGO - символ на професионално съвършенство и ненадминатo изживяване.
Всички козметични терапии на THALGO се изпълняват от специално обучени терапевти по задължителен протокол.

THALGO счита, че всяка жена е уникална и затова предлага почистващи и активни продукти с различни аромати и консистенции, адаптирани според специфичните нужди на кожата. 

Всичко започва с "Почистващо морско потапяне", този специален сетивен ритуал на THALGO, който ще Ви накара да усетите обгръщащата сила на морето. Той ще Ви отспусне максимално, леките поглаждащи движения ще Ви накарат да чуете шума от плискащи вълни, а приятният натиск от дланите на козметика ще Ви отнесат на далечен от ежедневието...


КОЗМЕТИЧНИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ THALGO

КИСЛОРОДНА ДЕТОКСИКАЦИЯ – кислородна и анти-стрес терапия – специално предназначена за кожа, подложена на неблагоприятното въздействие на градската среда. Възвръща блясъка и тонуса на лицето, като зарежда кожата с кислород и енергия, с патентован троен комплекс срещу свободните радикали
Цена 45лв

ПРОГРАМА КОЛАГЕН - тази луксозна терапия за лице съчетава два вида морски колаген, които имат несравнима съвместимост с кожата и осигуряват незабавен изглаждащ ефект. Прецизна стимулация на кожата посредством специфични масажни техники с колагенов концентрат позволява на клетките да усвоят морския колаген, а колагенова маска с чист колаген изпълва фините бръчици и прави кожата идеално гладка, хидратирана в дълбочина, еластична и блестяща
Цена110лв

ИЗВОР НА ХИДРАТАЦИЯ -  Съчетавайки дълбокия хидратиращ ефект на морската вода с детоксикиращото действие на микроелементи и морски соли, тази козметична терапия повишава нивата на хидратация и възвръща блясъка на кожата. Терапията започва с цялостно почистване на лицето и шята и ексфолиация, последвани от релаксиращ мануален масаж. Специфичната алгинатна маска с активен хидратиращ серум насища кожата с хидратиращи и подхранващи активни съставки с морски произход, като я прави гладка, еластична и ослепителна.
Цена 60лв

РИТУАЛ НА ЧИСТОТАТА-  процедура за лице, която включва нежно ексфолиране на кожата, в съчетание с релаксиращ масаж и обновяваща маска, адаптирана според типа кожа (хидратация/ мазна и смесен тип кожа/ чувствителна кожа/ суха кожа)
Цена 35лв

ПОЧИСТВАНЕ ТHALGO 
Цена 30лв

РАЗШИРЕНО ПОЧИСТВАНЕ ТHALGO
Цена 40лв

EДИНСТВЕНО В ЕСТЕТИЧНА КЛИНИКА МЕДЕЯ

ЛЕЧЕНИЕ НА АКНЕ С CLEAR LIGHT

-ТРИ ПЪТИ ПО-БЪРЗО, ЕФЕКТИВНО И БЕЗБОЛЕЗНO 

Какво e Clear Light?

>           Иновационна медицинска технология: уникалната светлинно-базирана технология APC прецизно унищожава бактерията P.acnes три пъти по-бързо от традиционните терапии на акне.

>           Забележителни резултати: само 8 процедури за 4 седмици, които намаляват вероятността от формиране на белези. 

>           Без странични ефекти: без необходимост от време за възстановяване, безболезна терапия, която елиминира страничните ефекти от другите методи за лечение (орални или локални).

>           Подходяща за всички части от човешкото тяло: както за чувствителната зона на брадичката, така и за големите участъци като гърба и гърдите.


Как работи системата Clear Light?

Системата използва уникална светлинна технология APC (Acne Photoclearing) и предлага най-бързата терапия на акне. АРС технологията използава 420 nm дължина на вълната от ултравиолетовия спектър, която унищожава бактерията P.acnes. Този тесен спектър е с висок интензитет, но без UV лъчи, а резултатът е над 60% намаление на възпалените лезии за 1 месец.


Защо 420 nm ултравиолетова светлина?

Научните изследвания показват, че порфирините са десет пъти по-фоточувствителни към 420 nm светлина, отколкото към други дължини на вълната. P.acnes населява повърхностните слоеве на каналчетата на себумната жлеза. 420 nm светлина прониква достатъчно дълбоко, за да достигне P.acnes, при това безопасно и ефективно. 


Има ли праг на интензитета за успешно лекуване на акне?

За да се постигнат успешни терапевтични резултати за прочистване на акнето, нивото на разрушаване на бактерията трябва да надвишава нормалното ниво на пролифирация. При фототерапията, интензитетът, който позволява разрушаването на P.acnes и е по-бърз от растежа на новата колония бактерии, се нарича “праг на интензитета”.


Какво е уникалното предимство на ClearLight?

ClearLight е първата система, достигаща праг на интензитета, който е ефикасен за фотопрочистване на акнето. Това е резултат от уникалната технология-тясносектърна светлина с 420 nm дължина на вълната, която е с висок интензитет, но без UV.

Уникалната APC технология унищожава бактерията P.Acnes


 

Зима е...

Само в ЕСТЕТИЧНА ЛАЗЕРНА КЛИНИКА МЕДЕЯ ВАРНА! Най-БЪРЗИЯ александритен лазер, предлаган някога на пазара. Комбинацията от безболезненост, големия размер на лъча, охлаждане със студен въздух и високата честота на изстрелите, го прави най-мощния и ефективен лазер за епилация.

 


НОВА МЕДИЦИНСКА ТЕРАПИЯ


Back to top  Medea at facebook


Здравей
 
http://medea.bg/page.php?104
page.php?86
http://www.medea.bg/hotel
http://www.bgmedicaltourism.com
 

IPL Фотоепилация IPL Фотоподмладяване Фракционен лазер UVB Фототерапия
Лечение на акне Ултразвукова липосукция LPG Ендермология Естествен лифтинг
Козметични услуги Терапевтични услуги